Arcanum blog

Lehess, ami vagy!

A transzneműek világnapja - március 31.

2020. március 31. - hacsa.

Az a nő is csak nőként lehet boldog, aki férfinak született. És így van ez a nőnek született férfiakkal is. A transzneműek útja az igazi nemükhöz szörnyen nehéz lenne még akkor is, ha nem nehezítenék oly sokan, oly nagyon.  Nem csoda, hogy annyian vannak, akik csak az öngyilkosságig juthatnak el. 

Tovább

Az Arcanum Adatbázis Kiadó sajtóközleménye

1 hónapig nyilvános ADT szolgáltatásunk

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az országos járványhelyzetre való tekintettel, átérezve a közép- és felsőoktatásban, valamint a kutatásban résztvevők nehéz helyzetét, az Arcanum Adatbázis Kiadó azt a felelősségteljes döntést hozta meg, hogy március 16-tól kezdődően egy hónapra nyilvánossá teszi Magyarország legnagyobb, jelenleg közel 27 millió folyóirat és újság oldalt tartalmazó periodika adatbázisát, az Arcanum Digitális Tudománytárat. A nyilvános időszak alatt az előfizetéssel nem rendelkező felhasználók a tartalomletöltés kivételével a szolgáltatás minden funkcióját igénybe vehetik. Egyszeri regisztrációval 1-1 oldal letöltésére is lehetőség nyílik.
Ezzel a gesztussal szeretnénk erősíteni a társadalmi összefogást, megkönnyíteni az otthoni tanulást, munkavégzést, és izgalmas tartalmak hozzáférhetővé tételével elviselhetőbbé tenni a bezártságot azok számára, akiknek az elkövetkező időszakban esetleg otthon kell maradniuk.

Biszak Sándor
ARCANUM Adatbázis Kft.
ügyvezető igazgató

2020. 03. 16.

süti beállítások módosítása